Vrijwilligers in het zonnetje “30 jaar Shatin”

Alle vrijwilligers van “Ugchelen Schoon” schone straten, schone beken en sprengen, kregen van de familie Hu een heerlijk Chinees buffet aangeboden. Deze mensen ploeteren door de beken en liepen door de straten om onze rommel op te ruimen! Ongeveer zestig mensen zaten te smullen van het uitgebreide buffet. Het restaurant bestaat 30 jaar en met deze ludieke actie willen ze dat vieren.

Ruim dertig jaar geleden begon de familie Hu in Ugchelen. Ze voelen zich thuis, ze hebben hier vrienden gemaakt en ook veel trouwe klanten. “Het leek ons een goed idee om bij deze gelegenheid juist die mensen te trakteren, die zich in hun vrije tijd inzetten voor het dorp.” zegt John Hu met grote glimlach op zijn gezicht. “Wie jarig is trakteert,” zo zeggen jullie dat toch in het Nederlands?

Harry Vos, voorzitter van de Dorpsraad, spreek z’n waardering uit over dit geweldige evenement. Een groepsfoto wordt gemaakt, nog even moelijkk om 60 mensen op de foto te krijgen! Een proost werd uitgebracht op de gastvrije familie Hu. Kortom, alle genodigden zijn in een opperbeste stemming. Sha-Tin heeft vele leuke aanbiedingen het hele jaar door, loop gerust eens binnen.

Overgenomen uit de Bron (door Tineke van den Hazel)